Det är skillnad på att njuta av livet och att njuta av livet. Jag trodde jag njöt av livet förut. Men nu fattar jag att jag inte gjort det. Jag va på smögen bryggan för 3 år sedan kanske å trodde då jag njöt av livet. Men nu ser jag att jag aldrig gjort det förut på det sättet. Förr bär jag försökte luxa till det gjorde man det men samtidigt startade det en inre process. Man hade sinnet fullt av drama, krig, problem. Skulle man äta något gav det ångest för det va socker, eller npgot annat "gift" som man tror man ska dö av eller gå upp 20 kg på en timma, planerade träningspasset efter som oxå va maniskt. Så nä jag njöt inte av livet alls. Jag hade ett fucking inre krig så pågick före, undertiden å efter å sen efter det oxå. Före för man gjorde inget annat än vänta, undertiden för man njöt av något som man är matad med att det är fucking farligt, skulle det kosta pengar så va det ett inre krig med det oxå, hur man skulle ha råd, hur man skulle bli straffad efteråt, pengarna skulle ta slut. Å under tiden är det fullt krig i skallen, efter lever man med ånger och skam för att man njöt, för att man åt något man inte borde gjort, man får sig själv så liten av sitt förminskade och självmobbning! Ja njuta av livet? Med skam, skuld, ånger, bristänk. Nä den ekvationen går inte ihop eller hur! Du måste bli vän med allt det där, behandla dig själv med kärlek, lita på din kropp, skita I bristänk! Göra sånt som inte ger skam, skuld, ånger eller bli I harmoni med det du gör!
 
Det är nu jag ser hur långt jag själv kommit å kan erkänna för mig själv utan att känna skam skuld ånger! Så min sommar har varit fantastisk! Jag har inte haft mer pengar eller så, jag bara njuter på ett annat sätt. Allt är liksom överflöd! Så tacksam. Älskar räkor! Så äta räkor på smögen och i Lysekil. Men kostar pengar å man ska inte äta. Ja men wtf jag litar på min kropp å att den tar hand om det jag äter! Jag har inget bristänk. Skulle allt man äter vara farligt skulle alla varit döda för längesedan. Dina tankar skapar din verklighet. Å mitt inre krig är tyst 🤫. Mitt inre krig finns inte längre! Jag är så tacksam. Så tacksam! Så hela sommaren har jag verkligen njutit av livet! Totalt fullt ut. Ätit mina räkor, druckit cola, ätit bröd! And I don't give a shit! I don't fucking give a shit! Skulle kunna säga det 10 gånger till. Å jag bara va I nuet. I nuet och ingen annanstans! Totalt tyst.å den som har något att säga om det not my fucking problem, not my fucking problem. Vi är här för att njuta, vi har fått våra sinnen för att njuta, vi har fått våra kroppar för att njuta. Så sluta självmobbar älta och skada dig själv. Behandla dig själv med kärlek och respekt, behandla andra med kärlek och respekt å gör vad fan du vill där emellan. Se till su du inte gör saker så du behöver leva med skam, skuld och ånger! Men behandlar du dig själv med kärlek, ömhet och respekt så behöver man inte vara orolig. Å med det du äter se till så du inte har en destruktiv relation med det, ha inte en destruktiv med något i ditt liv som du vill ha! Se till att ändra mindset. Som till även pengar. Det går inte tänka brist. Det är det som håller dig kvar där du är. Hubby träffade en vän på smögen idag. Han sa att han hade varit å kollat på den rika sidan å att det va skrämmande för det va snuskigt rikt. Ja det är med en sån attityd som man är på fattiga sidan oxå. Man ska glädjas med andra och deras framgångar. Men vi är programmerade att tycka illa om dom som tjänar pengar! Dom skryter å kör runt med sina fina bilar å bla bla bla. Men det går inte heller om man ska manifestera. Så fixa din destruktiva relation med allt i ditt liv. Å börja njuta av livet på riktigt. Bli vän med dig själv! Lita på din kropp! Lita på din egen visdom! Din kropp, din egen kropp talar om för dig vad du behöver!
 

Att se dom där gjorde så jag ville gråta. Luc fått sina första lön å kunde handla precis vad han ville. Å nic fått en tröja för 900. Glädje tårar. Sån lycka å så tacksam så tacksam. Ifrån att laga mat på en 20:a till att kunna ge honom 900 utan att bry sig lycka och tacksamhet! Jag är så tacksam å för andra är det inget konstigt egentligen. Har dom runt mig som inte köper annat än kläder för dom summorna. Medans jag gråter för jag kunde nu. Å det är inte pengarna utan känslan av att kunna ge! Kunna ge kläder till dom. Jag är så tacksam för allt jag har lärt mig och så långt jag har kommit. Det är helt sjukt när jag tänker.
 

 

8-)

Jag älskar solen och jag älskar livet å jag älskar smögen på många vis <3

Sociala :-D

allt som är är nu!

Asså bara älskar att njuta med ögonen <3

<3

<3

<3

<3

8-)

8-)

8-)

8-)

8-)

JA som sagt det går att njuta av livet på många sätt som inte skadar dig själv eller andra. Där du slipper leva med skam, skuld, ånger. Lägg även till rädslorna som stoppar dig oxå. Kom över dom.


Badat med dotter och lilla K <3

Han njuter av det sista på sin semester fullt ut <3

<3

<3

<3


Sen va vi och njöt i slottskogen. Har aldrig varit där. Vi gjorde mackor som vi blev jagade för sen av fåglarna  :-D

det va oxå en fantastisk dag <3


Sen blev det smögen igen idag :-D

Men jag kan oxå njuta av livet hemma i min soffa i mina mysbyxor, utan bh i en hårsnodd. Grejen är att jag har låtit rädslor ta över mitt liv. Mina rädslor har fått min värld att vara liten. Jag har nästan inte ens varit utanför min dör. Å har jag så har det som sagt varit ett inre krig. Men jag har tagit tillbaka makten över mitt liv. Jag har tagit mitt egna ansvar över att fixa mitt liv. Det går inte sitta i offerkoftan och skylla på alla andra. Vill du komma någon stans så börja ditt inre arbete. Det inre arbetet du har skjutit på så länge nu. 

Ja å nu satsar jag på mitt eget ställe på smögen. Man kan manifestera allt man vill ha. Å jag vet att mitt ställe finns där, för när jag kommer in i smögen tappar jag andan av lycka. Finns 2 två rum, kök, hall, vardagsrum, finns en trappa upp på framsidan och en trappa på baksidan som går ner till stranden. Där ska jag hålla qi gong kurser, skriva min bok och njuta av livet alla mina lediga dagar. Ska hyras för 1000 kr i månaden å jag vårdar stället med kärlek. Längtar tills jag hittar dig!

//med kärlek Qamilla