Det har varit en tung vecka på många sätt. Mycke energier igen, jobbat, hubbyn har varit överallt, två av barnen har flyttat ett av dom har vi hjälpt. Å ett av dom har haft det lite kämpigt, ja som sagt varit turbulent. Haft bra dagar på jobbet oxå! Det är lättare att gå till jobbet med en positiv attityd och dela med sig av den. En del kanske inte är mottagliga men då gäller det att behålla sin energi och inte ge bort den. Så nu ska jag vila i morgon, hubbyn är oxå ledig så vi ska fika en räkbomb 😁. Sen jobbar jag hela påsken 🐣. 

 

 När sonen skulle åka här ifrån efter positiva besked sprang han på en älg precis utan för dörren här nästan. Budskapet från älgen va så klockrent, nu tror ju inte han på det 😂. Men skickade budskapet iaf någon gång kanske dom oxå börja leva med universum 🙏. Budskapet kom längre ner 👇 

 En underbar dag idag 😍

 Knoppar och fågelsång, människor är ute och umgås. Allt föds på nytt och så även i det inre. Mycke har nu arbetats bort och du kanske känner dig friare, lättare och mer levande än förut! Tacka för alla läxor å släpp taget det är dags att gå vidare nu och leva det liv du vill ha. Din frihet kan du bara ta ifrån dig själv, ingen annan har den makten. Det är vi själva som sätter vårat sinne I fängelse. Flyg på upptäcktsfärd med dina nya vingar. 

 En av veckans affirmationer 👇
Klicka här för att komma dit 

 En till från veckan 👇

Klicka här för att komma dit 

Å budskapet från älgen så fantastiskt. Ur solöga bok! 

//med kärlek Qamilla