Min jobb helg är över för denna gången. Har haft en fantastisk helg på jobbet. Fått så mycke kärlek i både ord och present 🥰. Hade oxå ett helt magiskt pass med sensing stol med brukarna. Brukarna själva uppskattar det så mycke. Redan efteråt börjar dom längta till nästa pass. Å jag är så tacksam för alla kollegor som gör det möjligt för mig att göra detta för dom. Kollegorna backar upp med allt runt om så det blir en magisk stund! När jag bestämde mig för att gå kursen sensing stol hade jag ngen aning om vad det skulle göra med min egen kropp. Kände bara att jag ville gå den för att ge brukarna en yogaform som verkade vara mer djup och mjuk och inte så avancerad. La ingen mer värdering i det. Men nu när jag hittat rätt med alla kroppsgäspar i min kropp så är det magi på hög nivå. Jag har lärt mig känna min kropp på en helt ny nivå! 

Kollegor får så klart oxå vara med. Och en av kollegorna villa även ha yoga på söndagen 😊. Sen fick dom lite fika efteråt. 

Presenten va rökelse med doft av palo santo. Rökelsen doftade mycke goare än själva trädet när man köper det. Renar huset med det och salvia. Men det går att rena huset på många olika sätt, med reiki, energi healing, den violetta flamman, ärkeänglar ja som sagt det finns många sätt nästan bara fantasin som stoppar, och att man inte litar på sin egen intuition. Man gör på det sättet som man känner i sig själv som känns bäst. 

Igår blev det lite smält choklad och frukt. Asså smält choklad finns nog inget bättre. 

 Dessa soliga dagar är medicin för min själ 🥰

Hemma träning när den är som bäst. Hemma och ensam 😊💪. Inte alltid lätt att vara introvert. Men när man väl vet det och förstått det och fått ett varför man blir så dränerad av att vara bland människor, så kan man lära sig leva ett liv som passar en själv. Och att leva ett liv som man själv vill är svårt att hitta till när samhället säger man ska leva som alla andra. När man hela tiden får höra man är konstig för att man valt annorlunda. Alla blir programmerade att göra som alla andra och ingen är lycklig. Istället för att lära känna sig själv och hur man själv funkar och hur man vill leva sitt liv som man mår bäst av. Men det betyder att man måste göra val som sticker ut och hoppa ut ur komfortzonen. Men då har man rädslor som står ivägen. Jag klarar av att vara på jobbet på vardagar för då är mina oss inte så långa. Men måste ändå ladda om när jag kommer hem. Men efter en helg hur bra helgen än har varit så är den mentalt utmattande. Mycke ljud, mycke människor, måste hålla skenet uppe det gör jag ändå, men ändå. Man har så mycke runt sig och många som ”kräver” mycke av en så är jag totalt dränerad. Men när jag kände så förr så blev det något negativt för man hade krav på sig ändå sen så man fortsatte prestera. Nu förstår jag hur jag ska göra. Idag är jag ledig å då är det bara jag med mig själv å så får det vara behöver inte prestera eller vara någon till lags alls behöver inte vara trevlig behöver inte göra något jag inte vill. Man laddar om i harmoni. Man är med sig själv och man bara är så fantastiskt skönt. När man lärt sig så är man oxå med människor på ett helt annat sätt, för man vet hur man ska göra efteråt. 

Nu är iallafall fall del 4 ut så följ länken och in å kolla

https://youtu.be/bWCzApIo8Xo 


Healing på gång oxå å in och läs om den, följ länken här under oxå

http://www.qamillanilsson.se/Healing-/ 


Qi gong och sensing stol är tisdagar och torsdagar läs mer i länken här under

http://www.qamillanilsson.se/Livsenergi-med-qi-andnings-qi-gong-och-Sensing-stol/ 

//med kärlek Qamilla