Mitt vita arkiv 🕊 

Till mina barn 🤍

Jag är inte längre rädd för att dö. Nu vet jag att jag är evig å bara lånar min kropp under tiden jag lever här. För din kropp skulle inte fungera om jag inte va i den. Dagen jag kommer lämna min kropp ska vi ha tacofest med barn barnbarn kanske till och med barnbarnsbarn! Sen kommer jag gå in och lägga mig för att somna in. Det kommer vara en fin höstdag! Nä inte denna hösten som kanske någon tänker efter mitt ras igår 😂. Verkar som jag får vara här nere och lära mig mer läxor ett tag till.

Men iaf jag har gått ur kyrkan så vet inte hur det kommer gå till så långt in i framtiden! Men vilket som mina barn ska agera ”präst” alla 5. Jag vill att alla ritar en täckning som jag kan ta med mig. Jag vill ha kläder på mig som är jag förmodligen leggings och ett linne en sak till BARFOTA! Ingen fucking bh heller! Min kropp ska vara fri! 

Musik jag vill ha är

-fly away med tones and I 

- bitch med meredith brooks 

Spelas inte dom kommer jag spöka hos er! Kommer jag ändå men kommer inte vara snäll 😂🙈! Hitta inte på massor med psalmer å skit! Ingen ska bära rött ta inte på barn finkläder och skit. Ingen ska ha kostym och skit om ni inte bär det till vardags! Alla ska vara sig själva! Min kropp ska BRINNA INGET SKA DONERAS om det inte är till något barn eller barnbarn eller så! Jag vill strös vid vatten helst havet om man får annars går det bra vid en bäck i minneslunden 🙏. Efteråt ska vi äta tacos 🌮. En riktig tacobuffe glöm INTE den stekta löken! Om jag har något av värde sälj allt och dela på pengarna! INGA FUCKING KRIG jag vill inte sitta och gråta i förtvivlan för ni inte kan höra att jag skäller på er! Kistan ska vara den billigaste den ska ändå brinna! Urnan ska vara fin behöver ingen sten! 

Vi ses snart igen!

//med kärlek Qamilla