Idag va jag ledig efter en helgs jobb! Så trött efter denna helgen. Så idag vaknade jag upp med ny energi och sol ☀. Vinden va inte ens kall. Så återhämtning. Men fick nog lite för stor dos av solen. Men det lägger sig, rött idag brunt i morgon 👍. Det har hänt så mycke I träd och buskar. Å mer hände nog idag. Allt blir så levande. Fåglar kvittrar, man nästan hör hur knoppar slår ut, människor är ute, barnen leker, det är roligt att vara ute med kameran, för även korten blir mer levande. Jag tycker om att ta kort hela året men våren är speciell. Förr följde man bara med i årstiderna, liksom tog det för givet. Nu är man mer medveten I det och vad som sker, i varje årstid. 

 

 Jag va ledig och ville ha lite ro, men för andra är det ju måndag. Så fick sola med ljudet av motorsåg. Tur det finns lurar .

 Va tacksam för dina kollegor dom finns där för att hjälpa dig på ditt pass. Lägg inte krokben för varandra lyft varandra och fånga dom som du ser faller. Hjälp dom att komma tillbaka och ta tre djupa andetag!
Taggad på jobbhelg! 
Ha en positiv attityd till ditt jobb!

 Han har vårkänslor hoppar å far överallt 😍

 Skogen 🙏

 Snabb jordning med moder jord:
Tänk att du har rötter under fötterna som går lpngt ner i moder jord. Koppla dig samman med henne. Ge henne allt negativt du bär på. Skicka det ner genom rötterna. 
Ta tacksamt emot hennes Healing, visdom, kraft, balansering, energi, den gudomliga femenina kraften. Låt den strömma upp genom rötterna och genom dina fötter och upp genom din kropp. Känn hennes power röra sig genom din kropp! Tacka sen moder jord för allt 🙏. 

 Kul stubbe! 

 Va som maskrosen. Vad som än händer i ditt liv så stå stark! 

   Nu har jag duschat för att kyla ner mig 😁. Dags för jobb i morgon! Ny affirmation på Youtube oxå. Skriv bara Qamilla så dyker jag upp! Prenumererar du inte så gör gärna det! 

Ta hand om dig! 
- varför? 
Jo för du är den viktigaste personen i ditt liv! 

//med kärlek Qamilla