Ett liv utan dömande, katalogiserande, stoppa i tack? Ja det är en övningsak. För det är tankar som nästan är där automatiskt. När vi ser människor så dömer vi, vi stoppar i fack , letar fel, påpekar hur någon ser ut, vad någon säger är det fel så klagar vi, saker stoppar vi I fack. Ja allt vi ser lägger vi en tanke på inte alltid bara negativt kan vara positivt oxå. Men att lära sig inte lägga någon tanke alls är så skönt. Man behöver liksom inte tänka någon om någon eller något alls. Man behöver inte ens bry sig alls.träffar man en människa så möter man den utan alla dessa negativa tankar, för när det kommer till människor så är det oftast negativa tankar. Man har till och med ont av någon som är för glad och positiv istället för att glädjas med. Å vi rusar med andra in i draman. Vi ser allt negativt I människor även om det är om någon är glad! Så att gå i en folksamling utan dömande, påpekande, viskande om det som är annorlunda är en befrielse! Man behöver inte ens tänka tankar om prylar färg form, dömande, fult, fint, llyx, saker bara är det dom ärvvarje ppryl är lila unik som varje människa. Så möt människor utan ett dömande mindset är det någon som du inte känner passar in i ditt liv ja då är det din uppgift att få bort det om det påverkar negativt, det är inte någons uppgift att förändras för att passa in i ditt liv för att göra dig lycklig. Att möta en människa i det läget är att ge båda en frihet att vara sig själv hur man än är! Hur någon är är inte dina problem för din lycka ditt mående ligger inte i någon annan, inte I vädret, inte I prylar, inte i veckodagar, inte i väder. Så ge dig den friheten från alla negativa tankar, dömande, påhopp, skvaller, alla människor är här på sina resor för att komma till sina egna klarhet er å alla människor måste ha tillåtelse att få göra det. Någon som inte passar in i din box ta bort utan någon värdering i det, tacka för det som va och släpp taget. Prylar, känslor, tankar som sänker dig gör dig av med det. Livet blir mycke enklare, sen när andra ser problem med andra så kommer inte du göra det för du är upptagen med att må bra i dig själv och med andra!
 
Så dag 17 är så tacksam att jag har fått ett liv utan dömande. Å det har inte med att göra att man inte bryr sig. Man kan bry sig på rätt sätt. Men hur andra är, hur dom ser ut, vad dom gör är inte mina problem å jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte! Om någon gör dåliga val så va jag ofta med nere i deras dåliga konsekvenser men förbannat skönt att slippa det oxå. Alla har eget ansvar över sina liv. Jag trodde ett tag jag hade ansvar över andras å ville kontrollera dom att göra rätt. Men det dränerande mig mer. Å det som är rätt för mig kom jag på att det är inte rätt för andra. Så det dränerar så släpp taget!
 

Å vad andra tycker å tänker om mig skiter jag oxå fullkomligt i. Kom på att det går inte PLEASA alla man umgås med! Så man mår bäst när man får vara sig själv!
 

Dagens affirmation 👇
https://youtu.be/Avq444qaY8g
 
//med kärlek Qamilla