Jag tackar mig själv varje dag att jag bytt jobb. När jag går till jobbet, när jag går upp på morgonen när jag börjar sju, för att slippa delade turer har älskat dom men inte längre, varje gång jag går hem från jobbet, varje dag när att jag har energi till livet, varje morgon för att jag hinner yoga och meditera, varje kväll jag jobbar för man börjar två, för att man får gå själv, för att hamnat i ny energi, ja jag tackar mig själv så många gånger på en dag att jag är där jag är idag. Inte bara jobb utan även alla andra beslut. Jag är tacksam för att jag har valt mig och mitt liv. Jag har försökt hjälpa andra å hålla dom över vattenytan, jag har försökt få dom att förstå hur dom skadat sig själva med bla alkohol och droger. Men av det så har jag lärt mig att det går inte hjälpa människor som inte vill själva. Jag har istället sett till så jag själv dränerat mig på energi med att klamra mig fast i att vilja rädda någon. Kg tackar mig själv att jag kunnat släppa alla dom fria att få vara sig själva och ha sina egna upplevelser av livet, lära av sina egna misstag. Man har ett liv man har en kropp här och nu! Tar man inte vara på chanser man får så är det till slut kört antingen för man fuckat upp sitt liv eller sin kropp, kanske även både och! Men skyller gärna på andra då istället för att göra något åt sin situation. För man har själv satt sig i situationen man sitter i! À men andra….. Nä inte andra DU! Alltså man kan vara påverkad av andra att göra fel val, men det bottnar ändå i dig! Man får hitta styrkan att göra val som är bättre för sig själv. Det är inte lätt att hjälpa någon upp. Men att dra med någon ner i sitt fall är så enkelt. Just därför ska man se om sig själv och sin egen rygg. Jag hr levt med en ständig oro för mina barn oxå så fort jag vet dom är ute. För några år sedan å jag hörde syrener ringde jag alla fem för att kolla vad dom höll på med svarade ingen tänkte jag det värsta. Så jag är tacksam för att jag har blivit så självmedveten. Å nu så har nya val för mig, för oss börjat ta oss ditt jag vill var. Jag välkomnar in allt det nya. Nu efter 27 så går vi in i månad fyra bara tre månader kvar på hubbyns. Sen ska väl beslutet på min skuldsanering komma när som. Jag har släppt det för först ville jag ha nollackord men vet inte om det är det bästa egentligen. Så vi får väl se hur som så anser jag mig själv värdig detta. Jag har lärt läxan valde dock oxå att lära den hårda vägen, men detta har varit en nyttig lärdom. En lärdom som jag oxå är fruktansvärt tacksam för att jag fått. Det har varit en jobbig resa å den har gjort ont, men så värt det idag. Tror inte jag tänkte så när jag va mitt i det å inte kunde se ljuset i tunneln. Men samtidigt som det gör ont måste man pressa sig själv framåt. För det jag visste med 100% va att jag inte ville vara på samma ställe om ett år. Å nu när jag ser ljuset i tunneln är det bara att fortsätta pressa sig själv framåt, lite som att befinna sig i en förlossningskanal. Dock har redan tagit år och inte bara några timmar ☺️. 

Haft en bra helg! Har varit midsommarhelg men jobbat. Firar inte midsommar heller längre. Jag vill hitta något att fira varje dag. Inte bara dagar som kalendern säger. Alla dagar i kalendern är för att man ska köpa! 

 

 

I fredags gjorde jag kvällen då tog vi en räkmacka i slussarna. Att faktiskt hinna det. Jag hade sovit, mediterat, yogat, käkat räkmacka, hemma igen en stund. Jag kan inte förklara varför men jag gjorde 65% på förra stället började fyra kände att jag hann ingenting innan Hur jag än gjorde så hann jag bar göra mig i ordning sen va det dags att gå till bussen men nu börjar kg två och det känns som om jag har all tid i världen innan. Dom som kör bil på det nya stället runt till brukarna verkar ha det stressigt, så kanske är första gången jag är tacksam av att inte ha något Körkort 😃! 

Idag efter jobb va det kalas lilla K fylller 4 år. Hm fyller inte förrän i juli men pappa helg då så det blev tidigare. Hade privat chaufför så fick åka nedkabbat för första gången i mitt liv. Så tacksam för alla som hjälpt å stöttat just nu för att komma igenom med bilar å skit. Fick ju sålt våran tillslut. Så fick låna svärdotterns ena bil så snällt å så tacksam. Sen hittade vi en ny bil men den va inte riktigt ok så fått laga den å tacksam för alla som även hjälp till med den. Hyr köper den oxå men sänkte månadskostnaden med ca 2200. Å det blir ju plus i kassan oxå. Varken jag eller Hubbyn fattar idag varför vi ens ville ha den bilen. Missnöjda båda två. Va inget fel på den men på vintern så blev det ingen värme i bilen så va kallare i bilen än ute 😂🤦🏼‍♀️. Men bara för det va en BMW status pryl så behöll vi den. Asså dessa prylar. Fast maningen är nöjd med dom så klamrar man sig fast. Jag tycker om BMW men jag ska ha en jag vill ha där framme. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grattis K på din födelsedag 🎁 

Så härligt att vara med när gänget är samlat va inte alla men ändå. Så länge sedan jag träffade M och N oxå. Asså denna docka oxå växt så fort alla växer fort. Va inte alls lika lätt att få kort på dom idag. Dom va överallt. Sen körde vi kubb killarna mot tjejerna 😂. Ja det har varit en fantastisk helg å den är inte slut än. I morgon är det kalas för M han fyller två! Å det blir dit efter jobb. Sen är jag ledig i två dagar, å det ska bli så gött! 

//med kärlek Qamilla