Tack livet för en ny fantastisk dag 🙏! 

Allt är grönt, det blommar, det är sol, djuren och deras bebisar är lyckliga. Det fanns en tid då man inte såg allt det där. Man såg det inte för alla negativa tankar, sin bitterhet, sitt ältande. Så nu när man ser det så är det bara så fantastiskt. Jag älskar prästkragar, när man tittar på dom så står dom å tittar i solen. Dom följer solen man kan se det. Å jag förstår dom jag älskar solen lika mycke! Det är inte bara prästkrage än det är alla blommor som vänder sig upp i solen! Jag har två grupper av prästkragar här, Hubbyn får inte klippa ner dom. Det är så kul att följa dom solen runt. 

I söndags rensade det på bra i det inre. Så tacksam att jag va hemma själv den dagen. Det va mycke som kom upp för att släppa taget om. När man har levt med ett stort kontrollbehov så gör det ont att släppa människor fria. Att leva med ett kontrollbehov brukar jag jämföra med att valla får, fast fåren vill inte så dom springer överallt. Vem blir trött jo hunden alltså en själv. För det går INTE kontrollera andra! Dom kommer göra som dom vill å känner iaf. Dom kommer göra det dom behöver göra för att dom är här för att få sina erfarenheter av livet. Det kan finnas beteenden som inte du tycker om men dom är inte här för att pleasa dig heller. Dom är inte här för att hålla dig nöjd glad och lycklig. Det är din egen uppgift. Jag vet det är en sak jag fått lära mig den hårda vägen. Hur mycke man än kämpar med alla andra där ute så blir man bara själv dränerad. Å en erfarenhet till jag lärt mig den hårda vägen. Det går INTE hjälpa någon upp om personen inte själv vill. Man blir dränerad och besviken. Så det blir lite tvärt om man tror man hjälper någon men personen drar ner en själv i sin negativitet istället. Man kan inte hjälpa någon att komma upp. Men en som redan är nere kan dra ner andra hur lätt som helst. Å har man ett kontrollbehov så ser man inte att man är nere på samma nivå å kommer tillslut må lika dåligt själv. Så man måste släppa alla andra fria att få vara sig själva och med det släppa sig själv fri att vara sig själv. 

Så det är några jag inte riktigt har kunnat släppa taget om riktigt. Den smärtan jag känt med dom har varit ett alldeles för långt lidande för mig själv. Med facit i handen idag så är det ett lidande som jag kunde fått slut på för längesedan! Med att bara släppa taget. Det är ganska enkelt, men det gör ont men när man väl släppt någon fri så är det en befrielse för en själv oxå. Så jag fick göra en djupdykning i mitt inre i söndags för att släppa mig själv fri från dessa sår! Jag va totalt slut efter åt så somnade. Vaknade å det fortsatte rensa. Jag har en bokhylla med andlighet böcker å anteckningar från utbildningar, kortlekar, allt jag hade om Reiki allt det åkte oxå ner i en låda och bort. Inte för att jag släppt taget om det, utan för att alla har tillgång till att få healing uppifrån det är bara att be om det! Å healing hjälper ändå inte om man gör samma sker som skadar en om å om igen. Ska man nå healing läkning i sin kropp så måste man liksom ta nya val så man har chans till läkning. Men man behandlar sig själv och sin kropp som skit. Nu menar jag inte att man ska leva ett liv med bara grönsaker. Det gör jag inte ens själv. Jag äter det jag vill äta å försöker bli vän med det jag äter. Jag försöker lyssna på min kropp vad den behöver och vad den vill. Sen jag började med sensing yoga så vill jag följa kroppen naturligt. Är den trött så är den, är den hungrig så är den osv. Men iaf jag hr så mycke material som inte är mitt. Jag vill försöka hitta mig själv i min andlighet därför går det inte att kopiera någon annan eller att vara någon annan. Man ska inte jämföra sig med andra alls. Men det finns så många mm ”lagar” hittar inte rätt ord men lagt som säger att så ska man vara när man är andlig uppvaknad ja illa det va du vill. Så i alla dessa så förlorar man sig själv. Återigen vill man bli något som man inte vill vara. Så jag vill växa in i min egen roll som mig själv i mitt liv i min andlighet. Det finns så många förbud man ska inte äta kött, man måste meditera klockan 4 på morgonen. Gör man det å det funkar fint. Men för mig funkar det inte. Å då tror man att man gör något som är fel då är man ändå där och hackar på sig själv! Man tror man gör fel, man klarar det inte osv. Man för hitta sin egen disciplin som funkar för sig själv och sitt eget liv. Så det är där jag är nu. Samtidigt som jag går resan med kronofogden. Jag vet att allt kommer lösa sig. Va en dag förra veckan som breven haglade in från kronofogden. Sa högt för mig själv jag måste gå denna resan jag måste göra detta för mig själv så jag sa högt för mig själv detta året ska jag jobba sova meditera och yoga. Det kändes så starkt så jag tog bort mer distraktioner som Instagram och candy chrush igen 😂. Så haft några dagar som jag skårs med egot oxå. Egot vill visa upp sig egot vill vara bra egot vill ha uppmärksamhet egot vill ha bekräftelse egot vill vara någon. Så egot har försökt få mig att tro man inte kan överleva utan socialamedier 🤦🏼‍♀️. Egot försökte få mig att göra ett nytt konto för att följa dom som inspirerar mig, va på väg att göra ett sånt konto faktiskt. För jag kände verkligen hur ska jag hålla inspirationen uppe när jag inte hör dom. Men mitt namn jag valde va upptaget å det blev krångligt så la ner och tänkte att jag har min egen visdom jag vet hur jag ska hålla min inspiration uppe själv. Å när det blir krångligt så är det universums sätt att visa det är fel väg! Så la ner det! Insåg efteråt att jag gjorde rätt val för jag hade tillslut suttit fast i reals i alldeles för många timmar å skitit i vart jag ska! Vet man vart man ska så måste man hålla fokus på det inget annat! Precis nu när jag tittar på Hubbyn så undrar jag om han åker gratis 😂🤦🏼‍♀️. Han spelar candy har både fb och Instagram tidningar. Jag gör jobbet å han åker med hm? Ja den får jag fundera på ett tag. Han vet oxå vart vi ska men där sitter han upptagen med candy. Medans jag får dra oss framåt dit vi ska! Håller han fast mig oxå? Han får göra det han vill han är fri! Släppt honom fri för längesedan, å jag behöver inte honom. Dom banden va lätta att kapa! Jag är tacksam för honom verkligen. Men inte om han åker snålskjuts eller är jag skyldig han det för han kört mig till jobbet i några år 😂🤦🏼‍♀️🥰. Ja fortsättning på dom frågorna kommer nog komma! Så att ha fokus å rensat ur har verkligen varit befriande så är verkligen så trött mentalt. Man måste vila från personen man inte är längre. Eller försöker vara ska jag nog säga för man lägger så mycke energi på att försöka vara och hålla en fasad uppe. Så väldigt skönt att ha det borta så det är bara att sova.  

Ett hjärta från livet 💛

//med kärlek Qamilla