Ja något sent inlägg men som vanligt ta emot energin från kortet och affirmera. Är det svårt att ta in affirmationen på engelska så översätt den.

~ Attention

Iam attentive to all that manifests within me. When negativity rises within me, i transform it into light, love and hope. My love for others is unconditional. I forgive. My desire to improve is constant. I am firm, brave and hardworking.

När vi försöker förändras så vill vi se stora resultat med en gång, och när vi inte gör det så lägger vi av, man ger upp. Man ska se det lilla som sker för det är det lilla som kommer bli det stora där framme. Vad det än är man försöker manifestera så behöver man se den lilla förändringen. För förändringen sker i det inre. Den gången du vågade säga nej, den gången du stod upp för dig själv, den dagen du va lite snällare mot dig själv. För allt du vill manifestera är en lärdom. Allt du varit med om har gett dig klarhet i hur du vill ha livet. Bara detta med pengar vi vill gärna vara rika men vi tycker illa om dom som är rika, man affirmerar negativt om pengar så när man börjar att manifesterar in pengar så blir det en inre resa. Dessa negativa tankar om pengar om andra som tjänar pengar att kunna se ett fullt kylskåp fast kylskåpet är tomt. Så varje litet framsteg i det inre se det och fira det. Jag har haft en jävla destruktiv relation till pengar. Ångest laddat innan lön varje månad. Jag har kört affirmationen jag betalar mina räkningar med kärlek å nu efter några år så kan jag betala mina räkningar med kärlek utan att tänka på vad som finns på kontot. Å jag litar fullt på att det löser sig å det är framsteg å det har förbättrats å förbättrats så det är dom små stegen som blir det stora se dom känn dig stolt över dom va glad. Å var glad för att du förbättras å gräv inte ner dig för att du kanske faller utan se det å säg okej men jag är inte där längre. Å förvandla alla negativa tankar. Bli medveten om dom så att du kan förändra och förbättra. Å det gäller ju inte bara pengar utan allt du har en destruktiv relation med även ältande, skala bort allt som inte ger dig något bra och beröm dig själv varje gång du ser en förändring. Vänta inte med att se det stora efter ett dygn. Du ska inte pressa dig själv så för det går inte. Å det ger oxå ringar på vattnet man känner sig misslyckad å så är man igång igen i ekorrhjulet. Bli snällare mot dig själv. Bli medveten om tankar vanor mönster och beteenden som finns där som håller dig nere. Att ha negativa vanor mönster och beteenden är som att sitta fast i ett ankare. Det är som att sitta fast å man känner som man står och trampar i gyttja hela tiden för det händer inget. Man måste bryta och göra något nytt för att det ska ske en förändring. 

 

 Vi va å träffade storasyster till liten i fredags å som dom längtat efter varandra 🌸💕

Ja å jag har jobbat en vecka nu. Kunde behålla semester energin i tre dagar. Nu känns det som man inte alls har haft semester igen. Har jobbat helgen oxå å den tog slut idag. Å sicken helg 😮‍💨. Verkligen totalt dränerad på energi. Man gör ju 100% på helgen å det är så utmattande har ingen balans i livet alls på helger orkar inte träna å ingenting. Så långt ner i vibration så jag känner inte ens igen mig själv. Å när man behöver göra massa onödigt arbete för folk inte fattar ja jag ska inte gå dit 😂 jag ska försöka hålla mig positiv men ibland måste man få spy ut sin galla 😂🙈. Jag försöker komma på hur fasiken jag ska hitta en balans, har skickat till chefen om att gå ner i tid men vet inte om det är lösningen. Detta hälsos shcema så är ju vi 75% där lika ofta som en som gör 100. Men jag ville ju gå 75 för jag vill bli återhämtad efter passen. För är man där så kan man lika gärna vara där 100. Men mitt liv å min hälsa är viktigare. Så hoppas jag snart ser en lösning. Men som sagt oftast är det så att man blir fast i problemen och då ser man inga lösningar. Så man får försöka släppa men det är inte lätt när man är trött sliten ingen ork ont i kroppen å bara hatar. Å blir ännu mer arg när jag inte kan leverera blogginlägg eller affirmation. För dessa dagar när man är i låg vibration så har sånt svårt att komma igenom. Å då blir jag arg för det. Å jag vill hålla min disciplin och leverera å jag vill inte leverera i en låg vibration å det är tufft att dra sig upp igen. Ja som sagt hoppas jag finner den perfekta balansen tills jag inte längre behöver jobba som undersköterska å bara få vara med företaget. 

 Ja korten kommer ju aldrig i ordning 😂

Min lavendel är fylld med fjärilar 🥰.

Ja nytt är att jag har skapat en ny Instagram med bara texter, och affirmationer och så följ mig gärna där @sjalsliv. Eller min sida på fb själsliv där oxå. 

Å i veckan så är det ny affirmation det morgon tisdag klocka 6. Qi gong klockan 19, ny affirmation på torsdag igen oxå klockan 6. 

Nyheter klicka här  

Varit några kvällar med yoga, qi gong och kristallhealing för att hålla ihop. Nu är jag ledig i morgon å då är temat återhämtning och qi gong med gruppen.

//med kärlek Qamilla