Ja då va det längesedan man bloggade igen. Just nu kollar jag julfilm 🤶. Jag verkligen älskar julen. Jag vill verkligen ha en jul som är på filmerna en jul med extra extra allt 🥰. Jag har sån julkänslan så det går inte ens beskriva. Julen är så mycke mer än klappar det är dagarna innan jul allt innan så mysigt. 

Ja jag njuter iaf av semester en vecka nu sen är det 65% som gäller. Ska bli så skönt!  Mentalt skönt ska det bli. Det är tungt mentalt att bära lasten där. Jag verkligen ber till universum att dom ska flytta alla ovaccinerade där oxå, slippa allt drama å skit. Men har så fantastiska brukare. Har börjat med yoga med dom å dom ser verkligen fram emot mina jobb lördagar som är varannan helg dom pratar om det redan innan passet är slut nästan 🥰. Men jag fick inte riktigt ihop övningarna så det passade alla. Så bad uppåt å då kom det i flödet reklam om sensing stol som är för även den som haft stroke och bara kan röra en sida. Jag övar lite nu eller a ganska mycke denna veckan för tänkte även ha pass som qi gongen. Så mer info om det kommer komma. Men jag blev verkligen kär vet inte när jag va så rörlig i höfterna sist! Mycke förändringar nu som är på gång jag älskar förändringar, för man har så lätt att bli en vanemänniska om man inte får förändring, det liksom rycker upp en ut ur vanor mönster beteenden som man skapat. Det är därför en del hatar förändring för det betyder att man måste bryta och lämna det som blivit bekvämt. Så jag är tacksam för förändring. Ibland så klamrar jag mig fast oxå en man jag blir medveten om att det kommer ske iaf då är det lika bra att släppa taget. För man gör det bara värre för sig själv när man gör motstånd. 

Har oxå känt en stark känsla av att det är dags att flytta. Jag får snart psykos på fiket som genar till second hand. Dom som bygger bredvid har lagt stora jordhögar i vägen men då har dom trampat upp en ny stig asså på riktigt. Sen kom det upp en snubbe å rastade hunden här å bad oss ha respekt för människor. Men jag hade nog inte fått rasta min hund på hans altan. Psykos på riktigt. Ja man har fåt dom mest konstigaste kommentarerna när man bett dom gå runt för det är privat. Jag kan inte ens gå ut utan att bli hysterisk. Jag saknar två toaletter oxå å badkar. Å jag sorger verkligen mitt kök i gamla huset. Vi verkligen kämpade med att renovera nästan allt i huset å så försvann det. Å jag bara älskade mitt nya kök där. Jag satt och ritade det hemma å vi åkte till Ikea och lottas sparköp å allt bara passade som handen i handsken. Belysning i lådorna å dämpning på allt ja det är svårt att komma över. Men jag vill inte tillbaka dit så glad att vi kom där ifrån. Men när vi äntligen fick det bästa så rycktes det bort. Har varit ute överallt för att se om det finns något har sökt men inte fått svar. Letade på blocket idag fanns så många som påminde om det gamla köket men det låg långt åt h vete. Man tror man måste nöja sig med det näst bästa. Fattar inte hur jag kunde rata alla fantastiska erbjudande vi fick förra gången. Jag trivs här men det jag vet idag så skulle jag ha valt annat. Men allt är väl som det ska och det har absolut varit en lärdom. Men man liksom inser sitt värde förr eller senare. Ja vi får väl se vart resan slutar. Det ska vara lika lätt att bygga sitt slott som en knapp säger Abraham hicks å det är så jag hoppas, mitt inte är väl inte riktigt där än 😁. 

 Dagis va stängt igår så han fick sova hos oss. Å det gick fantastiskt bra. Jag visste det men eftersom han aldrig sovit här innan så förberedda jag för vakennatt. Å jag fick anledning att sova middag 😂🙈

 

Å som vanligt hamnar inte korten i ordning. Men kristallhealing är bra för det inre. Det finns kristaller som ska vara på speciella chakra men följ din egen intuition med val av kristaller och placering. Lita på din visdom. Å du kan själv! Sen är det alltid skönt med att få healing, man bara ligger å njuter av stunden!

 Det har faktiskt varit en fin höst än så länge. 

 

 Har varit lite förkyld oxå. Då kikar man vatten och Hällered några droppar eteriskolja med Tea tree eller eukalyptus, så har man det i hela huset. Bara att koka upp igen å igen. Se till så det inte kokar torrt bara.

 

 

 Han ska vara med på alla yogapass 😂🤦‍♀️🥰

Pumpa tillverkning 🎃  

 

 Ja som sagt vilken övning det än är så är han någonstans. Jag är tacksam för min flock ❤️

 En superbra pumpa tycker jag 🎃 

 

 

 Så åter igen till när dagiset va stängt 😂

 

 

Det va en fantastisk promenad tills han ramlade och ville till mamma 😂🥰. Ja livet kan vända fort, inte bara för barn ❤️. 


Nyhet med affirmationerna är att dom nu heter en hälsning från livet till dig! Det har blivit en hälsning istället för affirmationer, men det är affirmationer oxå som jag formar efter hälsningen. 

Här är tisdagens 👇

Klicka här för att komma dit 

Eller här är torsdagens 👇

 här för att komma till denna 


//med kärlek Qamilla