Ja en repris som tåls att upprepas. Som vanligt ta energi från kortet och affirmera.

~ I listen to myself and acknowledge my needs. I assert myself and retain my power. I am brave and gentle. I dont have to be afraid of others. I respect myself and am respected by others. 

Ja vänd alla dina negativa affirmationer till positiva. För alla fraser jag kan inte, mitt liv är kört, varför drabbar jag av allt, pengarna är slut innan dom ens kommit in på kontot, jag misslyckas med allt jag gör, man känner sig inte värdig och nöjer sig med det näst bästa, jag är hatads av alla, jag blir alltid sviken, ja allt det där är oxå affirmationer men dom ör negativa å med dom negativa affirmationerna så skapar du ditt liv det du sänder ut får du in. Å ja det är svårt att ta till sig att man gör det mot sig själv för vem vill ha allt det där som man har i sitt liv. Å svårt oxå att ta in att man gör allt det där mot sig själv. Så vad vill du ha för liv antingen fortsätter du upprepa alla negativa affirmationer eller så byter du ut dom mot positiva och skapar ditt liv där ifrån. Fast det är inte gjort i en handvändning. För i alla dina negativa affirmationer så har du fått med dig känslan i det där känner dig misslyckad, utan pengar å livet suger. Å ju mer du affirmerar det desto värre blir det. Så det kommer ta ett tag innan du ser att det vänder både i det inre och i det yttre. Man får bli medveten om alla negativa affirmationer oxå som man håller på att mata sig med. Man programmerat sig själv med affirmationer och dom negativa affirmationerna börjar redan när vi är barn. Från föräldrar, andra barn sen blir man tonåring å självkänslan kanske är nere på minus i stället för plus. Så börjar man göra saker för att få höra man är bra man börjar söka bekräftelse man börjar pleasa förminska sig. Men kanske oxå att man attackerar andra vill att andra ska förändras för man vill inte se sitt eget, man skyller allt på andra. Sen är man vuxen och är fast i dessa djupa hjulspår och det bara fortsätter men man har lagt till ältande för vad man har gjort för vad andra har gjort. Man har lagt till skam skuld och ånger för dåliga val och misstag, och även man har byggt upp rädslor för andra, vad dom ska tycka och tänka man vill inte göra fel, man vill inte trampa någon på tårna, man vågar inte stå upp för sig själv. Det gäller på riktigt att bli medveten om detta så man kan bryta och vända skeppet ut ur det där. Å med att acceptera att man är där man är är en bra start på förändring och läkning. Sen se alla sina demoner och erkänna dom för sig själv är oxå en bit på vägen till läkning. Sen börjar man affirmera positivt. Å börja älska det du ser i spegeln. Det är bara ditt dömande ego som behöver tystas så sitt i spegeln tills egot blir tyst och du ser dig själv med universums ögon. Så affirmera gärna i spegeln säg jag älskar dig till dig själv i spegeln, ja det är skit obekvämt till en början men samma där kör tills det är bekvämt. Gör allt för dig själv och för att få ett bättre liv.

 

Ja jag har redan jobbat i två veckor helt sjukt vad tiden går. Det har varit intensiva veckor mest mentalt utmattande. Tacksam för bra sommarvikarier och kollegor. Jag kan vara bossig meningen på ett elakt sätt utan för att arbetspasset ska gå så smidigt som möjligt å för att brukarna ska ha en bra morgon/kväll men sen är jag mentalt utmattad 🥱 😂. Sen hjälper det ju inte att man måste göra massa extra jobb. Men iaf va hos chefen idag så kommer bli förändring för mig inom en snar framtid. Jag gjorde en pakt med mig själv 2016 att aldrig aldrig mer få in i väggen eller ha en depression vaken natt eller ångest attack ALDRIG! Å man vet varför man hamnar där å är man medveten så vet man när å då kan man göra nya medvetna val som tar en bort ifrån. Då får man skala av, stå upp för sig själv å säga man har fått nog. Det är det som oxå är farligt att man inte vågar backa på sitt jobb man tar på sig mer och mer å vill man själv göra ett bra jobb oxå så blir det lätt att man tar på sig även andras jobb. Å tillslut är man inte på jobbet å gör det man ska utan gör massa annat och kör slut på sin energi. Så varit mycke fotbad yoga och qi gong dessa veckor för att ha fötterna kvar på jorden. Hade inte chefen gått med på det jag ville så hade jag sagt upp mig igen. Men hon gick med på 3 av 4 punkter så jag är nöjd oc lättad. 

Fotbad med Himalaya salt, lavendel olja och blomma, kristaller ja lite blandat. Väldigt skönt. 

Haha tisdagens mood såg ut så här 😂

 

Så mycke fjärilar jag har runt mig nu å jag älskar att se på dom när dom leker 🥰 

Å tisdagar med qi gong i gruppen fortsätter vill du vara med så leta upp mig på facebook å skicka ett meddelande i Messenger om du vill ha mer info.

Å veckans affirmationer 👇

 Klicka här för att komma till denna affirmation 

Klicka här för att komma till denna affirmation  

Mina affirmationer är för att du ska bli medveten om olika vanor mönster och beteenden så du kan göra ett nytt val som tar dig dit du vill vara.

Ditt nya äventyr kan börja när som helst du bestämmer du behöver bara göra valet. Att stanna kvar i samma hjulspår är oxå ett val tänk på det!

//med kärlek Qamilla